ADDA și-a stricat cererea în căsătorie

ADDA și-a stricat cererea în căsătorie

ADDA și-a început ziua de vineri la #PrimaEdiție de la Digi FM. Artista le-a povestit lui Bogdan Miu și lui Cătălin Striblea că a fost făcută analfabetă de către hateri, pe internet, din cauza refrenului piesei “Lupii”. Versul care a stârnit nemulțumirea internauților este “Că ne dă lupii târcoale”. ADDA a explicat că refrenul este cel original din folclor, iar pe YouTube acest lucru este specificat.

Cântăreața a dezvăluit că și-a făcut un studio de producție, BalAdda Records, după ce a compus foarte mult pentru alți artiști. Ea a povestit că scrie piesele în funcție de fiecare cântăreț în parte, după cum crede că li se potrivește.
ADDA a vorbit și despre viața sa personal. Ea a spus că i-a compus o piesă băiețelului său, în vârstă de 7 luni, care se numește “Raza mea de soare”. Artistei nu vrea să îi arate fața bebelușului, pe internet.

“Eu am ales să fiu persoană publică, copilul meu nu are posibilitatea de a alege asta. Nu sunt de acord cu poze cu copii în pampers sau dezbrăcați total”, a spus ea.

La provocarea bolului cu întrebări, ADDA a trebuit să povestească cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o soțul său.

“El plănuia să mă ceară pe o scenă mare, să ne emoționăm, să plâng. Dar în perioada respectivă, cumnatul lui voia să o ceară pe sora lui. Pe mine m-a pus să probez un inel pentru ea și mi s-a părut mie că ceva e ciudat. După, s-a dus el să cumpere inelul pentru ea, dar am lăsat-o așa. În drum spre bunicii mei, de Paște, i-am zis pe drum, din senin: <<Tu mi-ai luat inel. Cred că e în torpedou inelul.>>. Am deschis torpedoul, i-am stricat surpriza, dar nu m-am putut abține. Așa că i-am propus să oprească mașina între două sate și să facă cererea așa cum trebuie. Între timp mă suna tata, care era în mașina din față să ma întrebe ce s-a întâmplat pentru că nu ne mai vedea.”, a povestit ADDA.