Ciprian Marica, în direct, la DigiFM: ”Nu candidez la șefia FRF!”

Ciprian Marica, în direct, la DigiFM: ”Nu candidez la șefia FRF!”

Trezit la ora 8 dimineața, fostul fotbalist al naționalei a venit în studioul DigiFM pentru o discuție despre fotbal și familie. Ciprian Marica se consideră norocos că nu este nevoit să ”muncească la zăpadă”, dar este fericit că ”muncește” în familie.

”Sunt tătic, nu fac prea multe lucruri, e adevărat, dar știm cu toții că sunt lucruri pe care le fac mamele și lucruri pe care le fac tații. Facem cu rândul, facem schimbări ca la fotbal, Ioana pleacă la facultate, studiază medicina, atunci intru eu pe teren”, le-a spus fostul fotbalist gazdelor Primei Ediții, matinalul DigiFM, care a povestit și momentul în care și-a cunoscut partenera, într-un cabinet stomatologic.

Pentru că nu mai poate fi fotbalist, nu mai are menisc la un genunchi și a trecut prin patru operații, Marica se gândește să facă o școală de antrenori la Madrid și, de ce nu, să joace un rol importat în fotbal. ”Nu m-am gândit să fiu șef al Federației Române de Fotbal. Am de învățat, am mult de acumulat. Tocmai de aceea, am fost la Ministerul Tineretului și Sportului, invitat de fosta ministru, Elisabeta Lipă, în anul 2015, pentru a afla cât mai multe”. De asemenea, nu se poate pune problema de a ocupa un post în cadrul clubului Dinamo, ca fost fotbalist acolo, chiar dacă în conducere este Adrian Mutu, un fost coleg: ”Nu cred că Adrian este în măsură să-mi ofere un loc de muncă acum”.

La finalul ”vizitei la cafea” în studioul DigiFM a fost întrebat daca naționala României va avea mai multe șanse de calificare la Cupa Mondială în 2026, având în vedere că FIFA a anunțat că, peste nouă ani, vor participa 48 de echipe la această competiție. ”Eu sunt foarte optimist. O să ne mai calificăm până atunci. Am reușit să ne calificăm la Euro 2016, vom reuși să ne calificăm și la edițiile următoare ale competiției europene, dar și la cea mondială”.