Katy Perry, de la Grammy la Brits

Katy Perry, de la Grammy la Brits

Cel mai nou single, ”Chained To The Rhythm”, cu care artista a urcat pe scena galei Grammy Awards în urmă cu câteva zile, se va auzi și la decernarea premiilor industriei muzicale britanice. Katy Perry și-a confirmat prezența la Brit Awards 2017, gală care va avea loc la Londra, pe 22 februarie 2017.

”Este una dintre cele mai mari artiste din lume, cea mai potrivită pentru seara premiilor Brit din acest an. Sunt sigur că va aduce strălucire show-ului pe care îl pregătim pentru acest an”, a ținut să arate, într-un comunicat oficial, Jason Iley, președintele comitetului de organizare a premiilor.

Katy Perry se alătură, astfel, ”distribuției” de zile mari pentru spectacolul care va avea loc la The O2 în capitala Regatului Unit: Ed Sheeran, The 1975, Robbie Williams, Skepta, Bruno Mars, Little Mix și Emeli Sande. Show-ul va fi prezentat de Dermot O’Leary și Emma Willis, în locul lui Michael Buble care a declinat invitația organizatorilor după ce a aflat că Noah, băiețelul său de trei ani, are cancer.