Mugur Mihăescu:

Mugur Mihăescu: "Eram un nerd când eram mic"

Mugur Mihăescu a fost invitatul lui Cătălin Striblea în cadrul seriei de interviuri LIVE pe pagina de Facebook Digi FM. “Sunt un om zen, om de afaceri, care își vede de treaba lui, mai merg cu Radu prin țară”, și-a făcut Mugur prezentarea.

Actorul a povestit că, în copilărie, era nerd, îi plăcea foarte mult să citească, mama sa l-a trimis să facă teatru de păpuși, a participat la cercuri literare.

Mugur a povestit un episod din perioada comunistă – “În ’89, în Timișoara, ne-am urcat pe scenă și am început să spunem bancuri cu Ceaușescu. Oamenii din sală erau în picioare, aplaudau, dar ne-au închis spectacolul. Apoi, s-a interzis să apară umorul cu public. Puteai să te duci doar în fața unui juriu.”

Mugur Mihăescu și-a amintit și despre vremea în care stătea cu Radu Pietreanu și își pregăteau spectacolele.

“Scriam în fiecare zi! Stăteam cu Radu și scriam în fiecare zi. Trebuia să schimbăm spectacolele zilnic, nu cum se întâmplă azi, de își fac ăștia câte un spectacol de stand-up și îl țin și 2 ani. Un banc știut e un banc știut.”

El a vorbit și despre proiectul său din Centrul Istoric, pe care îl vrea un mall în aer liber și să nu mai existe locuințe. Acest proiect l-a început încă de pe vremea în care Sorin Oprescu era primar și este foarte mândru că planul său prinde contur an după an.

Mai multe lucruri interesante despre Mugur Mihăescu poți afla duminică, de la ora 12.00, pe Digi FM, la emisiunea “Portrete în cuvinte”.