Paul Ciuci despre concertele de pe vremuri și cum e să fii tată de fată

Paul Ciuci despre concertele de pe vremuri și cum e să fii tată de fată

Paul Ciuci, vocalist, chitarist și compozitor al formației Compact, a fost invitat la matinalul Digi FM. El a fost întrebat de Bogdan Miu și Cătălin Striblea despre concurența cu Holograf și Iris. Artistul a recunoscut că era competiție, dar numai pe scenă, pentru că în timpul liber erau prieteni.

Paul Ciuci și-a adus aminte de concertele de pe vremuri, când aveau mai multe cântări pe zi, de la 5 la 7 după amiaza și de 8 la 10 seara.

“Pe vremuri chiar se vindeau bilete. Diferența dintre românii de aici și cei din străinătate este că cei de dincolo înțeleg să scoată bani pentru un act. Aici, preferă să vină la un concert la zilele orașului, când e gratis.”, a spus artistul.

Paul Ciuci a fost supus la testul bolului cu întrebări și a fost nevoit să povestească ce reacție a avut la prima întâlnire a fiicei sale. El și-a amintit că evenimentul a avut loc acum doi ani, iar el a dus-o la întâlnire, cu mașina. Vanessa, fiica sa, l-a pus să promită că nu îi va spune nimic băiatului, nu va fi răutăcios cu el și nici nu se va da jos din mașină.

“Parcă m-a săgetat așa un pic la inimă când am văzut că o ia ăla în brațe. Dacă i-am promis fetei că nu casc gura și nu cobor din mașină... dar n-am putut să stau, mă rodea ceva tare de tot. Am lăsat geamul jos și am zis <<Pst, pst! Vere! Ia vino încoa’! La ora 8 fără un sfert tot aici mi-o aduci, da? Și o treci și strada pe la semafor.>>. <<Am înțeles>>, a spus el. <<Ești disciplinat. Începi să îmi placi.>> și am plecat. Nu am mai stat să văd dacă o pupă sau nu pentru că strângerea aia în brațe a fost ca o strângere de gât pentru mine.”, a povestit amuzat Paul Ciuci.

Artistul și-a amintit și cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o: “Nu știu dacă e chiar de dragoste. Un prieten de-al meu a venit la mine și mi-a prezentat o domnișoară frumoasă, blondă și mi-a zis <<Fata asta s-a născut la Costinești pe piesa Fata din vis, când cântați voi la terasa Tineretului>>. Mi s-a părut foarte frumos.”.

Holograf, Iris și Compact vor concerta, pe data de 15 iunie, la Arenele Romane, începând cu ora 18.00. Spectacolul va dura 5 ore, timp în care fanii prezenți vor putea fredona, alături de idolii lor, piese ca "Fata din vis" (Compact), "Baby", "Cine mă strigă în noapte" (Iris), "Banii vorbesc" sau "Sa nu-mi iei niciodată dragostea" (Holograf).