Acum la Digi FM ANNALISA - Sinceramente

Sam Smith și Swedish House Mafia vin la Untold 2024

primii artisti la untold 2024

Organizatorii festivalului UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din lume, anunță primele nume confirmate pentru cea de-a 9-a ediție, care va avea loc în perioada 8-11 august 2024, la Cluj-Napoca.

Noul capitol al universului magic UNTOLD va fi una memorabilă pentru sutele de mii de fani din întreaga lume, care se vor bucura de prezența celor mai mari nume din industria muzicală.

Scena principală a festivalului va fi locul premierelor și aparițiilor speciale, care vor transforma Cluj-Napoca în capitala mondială a nopții și a magiei.

Sam Smith vine pentru prima dată în România 

Sam Smith este singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, iar acest detaliu i-a oferit vizibilitate și i-a adus un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year.

 

SAM SMITH @ UNTOLD 2024

 

9 februarie 2014 a fost o zi memorabilă în viața britanicului Sam Smith, a fost ziua în care industria muzicală l-a recompensat cu patru statuete Grammy. Albumul de debut "In The Lonely Hour" a fost lansat și în Statele Unite unde a avut un succes uriaș și a fost recompensat cu opt Discuri de Platină. Un an mai târziu, Sam Smith a câștigat două trofee în cadrul Brit Awards: Best British Breakthrough și Global Success Award.

Single-ul "Stay with Me", al treilea din albumul “In The Lonely Hour”, a debutat direct pe locul 1 in UK Singles Chart și pe locul 2 în clasamentul american, Billboard Hot 100, după care a intrat în top 10 în toate clasamentele lumii. Pe platforma Spotify are peste 2 miliarde de ascultări. "I'm Not the Only One" a fost piesa cu vânzări record, două milioane de copii în Statele Unite și peste 600.000 în Marea Britanie.

Anul 2016 a fost anul în care Sam Smith a obținut un premiu Oscar și un Golden Globe pentru piesa “Writing’s On The Wall”, inclusă în coloana sonoră a seriei “James Bond - Spectre”.

Combinația unică de soul și pop, o voce antrenată timp de 10 ani, sensibilitatea versurilor, sinceritatea interpretării, subiectele tabu precum sexualitatea și lupta cu depresia, toate acestea l-au transformat pe Sam Smith într-un super star.

Odată cu lansarea albumului "Gloria", Sam Smith a revenit în toate topurile la nivel mondial. Cu single-ul “Unholy", colaborarea cu Kim Petras, a debutat pe locul 1 în Statele Unite, și a fost recompensat cu un Grammy la categoria Best Pop Duo/Group Performance și a ajuns la peste 1,3 miliarde de stream-uri pe Spotify. “Unholy” a prezentat lumii un artist cu o identitate asumată.

Swedish House Mafia, în premieră la Untold 2024

Swedish House Mafia este unul dintre cele mai puternice act-uri din muzica electronică. Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello sunt definiția a ceea ce înseamnă un supergrup de DJ, pionieri EDM și figuri relevante în genul progressive house.

Cei trei DJ și producători au început să colaboreze la începutul anilor 2000 și au devenit rapid cunoscuți pentru muzica lor energetică și captivantă. Piesele lor, precum "Save the World", "Don't You Worry Child" și "One", au devenit hituri internaționale și au ajutat la popularizarea muzicii electronice la nivel mondial.

Swedish House Mafia a fost, de asemenea, un pionier în domeniul aparițiilor live. Concertele lor erau cunoscute pentru efectele speciale spectaculoase și pentru energia electrică pe care o generau.

Grupul a stabilit noi standarde pentru ceea ce înseamnă un spectacol de muzică electronică live.

În 2013, Swedish House Mafia a anunțat că se desparte. Dezamăgirea fanilor a fost imensă, dar grupul a revenit în 2022 cu un nou album, "Paradise Again".

Albumul a fost un succes comercial și critic, iar revenirea Swedish House Mafia a fost una dintre cele mai așteptate evenimente din lumea muzicii electronice.

Steve Angello, Sebastian Ingrosso și Axwell sunt parte a celui mai mare proiect EDM al ultimei decade.

SWEDISH HOUSE MAFIA @ UNTOLD 2024

Cu două smash hit-uri: "One (Your Name)" un featuring cu Pharrell (No. 1 în Billboard Dance Chart Breakout, locul 7 în UK Singles Chart) și "Miami 2 Ibiza" la care au colaborat cu britanicul Tinie Tempah, albumul a fost un succes.

Albumul a fost certificat cu Discul de Aur în Marea Britanie. În mai 2011, Swedish House Mafia lansau “Save the World” care a fost un succes și a ajuns pe locul 10 în Marea Britanie.

Ultimul single, lansat în formula Swedish House Mafia, “Don't You Worry Child” a fost un succes comercial total, cu peste 974 milioane de accesări pe Spotify.

Timp de trei ani au fost headlineri la cele mai mari festivaluri ale lumii, dar în 2013, unul dintre cei mai mari act-uri din muzica electronică din toate timpurile a anunțat că își încheie activitatea.

În 2019, Swedish House Mafia s-a reunit și au avut trei show-uri live sold-out la Tele2 Arena din Stockholm, Suedia.

Anul 2021 a marcat revenirea producătorilor Swedish House Mafia cu “It Gets Better”, 'Lifetime” și colaborarea cu The Weeknd, “Moth To A Flame”, piesă cu care au ocupat locul 2 în Billboard Hot 100, un album “Paradise Again” lansat în luna aprilie 2022 și un turneu mondial de promovare.

După lansarea acestui album, presa internațională a descris experiența audio oferită de Swedish House Mafia ca o călătorie muzicală emoționantă, cu 17 producții geniale cu un sound uimitor.

Aftermovie-ul ediției UNTOLD 2023

Pe 7 decembrie a fost lansat aftermovie-ul ediției 2023. Peste 600 de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului au avut șansa să vadă avanpremiera aftermovie-ului UNTOLD. Evenimentul de lansare din București a avut loc la Mina Museum - Museum of Immersive New Art și a fost o experiență în sine pentru cei prezenți.

Fiecare invitat la eveniment nu a fost doar un privitor pasiv, a devenit parte a universului magic UNTOLD.

Emoțiile și bucuria trăite de cei peste 420.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care au ajuns la festivalul UNTOLD în 2023 în cele patru zile și patru nopți magice, au fost comprimate în 10 minute de amintiri frumoase.

Universul magic UNTOLD, personajele sale misterioase, fanii care au trăit cu entuziasm fiecare moment al festivalului, show-urile extraordinare ale artiștilor români și internaționali au fost surprinse de 4 drone, 150 de camere, care au adunat toate energia festivalului în 40 TB (terabytes) de conținut.

Sunt amintiri unice pentru cei peste 420.000 de participanți la cel de-al optulea capitol al festivalului UNTOLD, redate în format 4K.

Aftermovie-ul UNTOLD 2023 este disponibil pe canalul de YouTube al festivalului.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
MELANIA
Melania Medeleanu: Lucrurile se pot schimba dacă noi căpătăm încredere
zuckerberg yacht
Yahturile miliardarilor din domeniul tehnologiei, de la Mark...
maria cârneci
Maria Cârneci, despre cum a început povestea de dragoste cu soțul...
Palatul construit pe malul Mării Negre, la Gelendjik/ Foto: Captură video Youtube
Imagini inedite din „palatul de un miliard de euro al lui Putin”...
Pe aceeași temă
Burna Boy In Concert, I Told Them Tour, Hollywood, Florida, USA - 12 Mar 2024
Burna Boy, superstarul global al Afrobeats, vine la Untold 2024!
profimedia-0679214501
Black Coffee, un titan al muzicii electronice, vine la Untold 2024!
Global Citizen's Power Our Planet: Live in Paris
Lenny Kravitz, legenda rock, vine la UNTOLD 2024 cu un show unic!
UNTOLD-FashionVillage-4x5 V2
UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village Untold
Te-ar putea interesa și
SĂO PAULO, SP - 04.11.2023: GP WEEK 2023 - The supergroup Swedish House Mafia, formed by DJs Axwell, Steve Angello and S
Swedish House Mafia va concerta pentru prima dată în România la Untold Festival 2024
ALOK @ UNTOLD 2023
Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în top 100 DJs, declarații emoționante: “Fanii sunt headlinerii...
Prima zi de Untold 2023
Festivalul UNTOLD, desemnat câștigător la Heavent Festival Awards, cel mai mare eveniment...
Untold
Cei mai mari DJ ai lumii, conform Top 100 DJ Mag, au ajuns pe scena principală a festivalului...
Partenerii noștri
Digi24 Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de...
DigiSport U-BT Cluj-Napoca - CSM CSU Oradea 95-64, în primul meci al finalei Ligii Naționale de baschet masculin
U-BT Cluj-Napoca - CSM CSU Oradea 95-64, în primul meci al finalei Ligii...
PeRoz Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani...
Film Now Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten...
Digi World Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a...
Stirile Kanal D Mii de credincioși au parcurs kilometri întregi pentru a sărbători Izvorul Tămăduirii într-un loc considerat de ei miraculos. Unde se află lăcașul de cult?
Mii de credincioși au parcurs kilometri întregi pentru a sărbători Izvorul...
ProFM Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor...
Digi Life Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De...
Ultimele știri din matinal
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
Ultimele știri
Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:,Smurd,Ambulance,Van.,Smurd,Is,An
Accident pe Podul Basarab din Capitală. La faţa locului au ajuns 5 ambulanţe SMURD și 7...
Operație/ Shutterstock
Primul pacient din lume căruia medicii i-au transplantat un rinichi de porc modificat genetic...
Mihai Leu/ Foto: Facebook
Mihai Leu, primul mesaj după ce a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni din București...
Brian Wilson/ Profimedia
Cântăreţul Brian Wilson, membru fondator al grupului Beach Boys, plasat sub tutelă judiciară