Acum la Digi FM Ramon Cotizo SHAGGY - Ultimatum

Marian Godină, despre Dorian Popa: "Face case, în timp ce alții nu au făcut nici măcar un coteț de găini. Păcat de toată munca lui de care și-a bătut joc"

marian godina
Marian Godină / Foto: Facebook

Dorian Popa este numele de pe buzele tuturor, în urma weekendului în care a fost oprit de polițiști în timp ce-și conducea bolidul de lux și a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise. Marian Godină a vorbit, într-o postare pe pagina lui de Facebook , despre "ipocrizia" celor care se bucură că influencerul a fost prins drogat la volan.

Dorian Popa se afla la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, în apropierea casei sale atunci când a fost oprit de polițiști. El purta doar un halat de baie și le-a spus oamenilor legii că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental un fum dintr-un joint. Acesta a fost dus să-i fie prelevate probe biologice. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook

Marian Godină a făcut o paralelă între poza recentă cu David Popovici, devenită virală, în care campionul la natație era într-o stație de autobuz și-și mânca prânzul, și imaginile propagate pe internet de Selly sau Dorian Popa, posesori ai unor mașini scumpe. Polițistul s-a referit, mai precis, la atitudinile cu care internauții comentează aceste ipostaze. "Oricât de celebru ai ajunge, rămâi sărac dacă vrei să fii iubit de românii ipocriți", a transmis Godină.

"Nu cu mult timp în urmă, probabil că au trecut doar câteva zile, devenise virală postarea unui ins care făcea o paralelă între niște fotografii în care apăreau David Popovici, Dorian Popa si Selly, primul într-o stație așteptând autobuzul, următorii doi lângă niște mașini foarte scumpe. După cum apărea în descrierea postării, ni se prezenta astfel normalitatea, prin David Popovici care circulă cu autobuzul, în antiteză cu grobianismul, cocalarismul și nemunca, prin cunoscuții Selly și Dorian Popa. Mii de aprecieri adunase acea postare. Mii de ipocriți dăduseră like pozei cu David Popovici. Spun ipocriți pentru că, deși îmi voi atrage multe critici, afirm cu tărie că cei mai multi nu au apreciat modestia campionului, ci faptul că el, deși campion mondial, a rămas ca ei. Merge cu autobuzul, mănâncă din caserolă, e la fel ca noi. Asta le-a plăcut celor mai mulți dintre privitori", și-a început Godină postarea.

Acesta a amintit de un alt episod în care neurochirurgul Leon Dănăilă a fost pozat mergând cu metroul, cu o sacoșă de rafie în mână, în timp ce se îndrepta spre garsoniera sa. La acel moment, medicul primea mai multe laude pentru că promova imaginea unui om sărac, nu neapărate pentru meritele lui profesionale. "Că era unul dintre cei mai buni neurochirurgi nu era chiar așa important, ci faptul că trăia ca ei, ca cei care nu au reușit vreodată să își depășească condiția și care preferă mai degrabă să-i vadă pe alții că-s la fel de jos ca ei, decât să facă ei ceva ca să urce. Mai ușor și mai confortabil să-i tragă în jos sau să-i țină acolo pe alții, decât să urce ei".

Marian Godină, despre Dorian Popa: "Face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini. Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc"

"Că David Popovici emană modestie și bun simț prin toți porii e ușor vizibil, dar asta nu înseamnă că dacă l-am vedea în vreun bolid de lux ar trebui să-i scadă cu ceva meritele. Cu toate astea, îmi aduc aminte comentariile pe care le-a primit la o postare în care își anunța un nou sponsor. Mi-a fost și rușine să le citesc pe toate, oricum erau previzibile. David uitase pentru o clipă că trebuie să rămână sărac.

Revenind la ceilalți doi, că le place unora sau nu le place (nici mie nu-mi plac) sunt persoane care au făcut bani plecând de la zero și prin muncă. Dacă cineva crede că e ușor să faci ceea ce fac cei doi, mă întreb de ce nu se apucă de făcut la fel și să înceapă să facă bani. Pentru mulți, munca e doar cea fizică, eventual cu sapa și târnăcopul. Și pentru că despre Dorian Popa e ziua de azi, pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut. Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini.

Sunt fericiți, se simt răzbunați acum și au motive să dea în el din toate direcțiile, asta deși și-ar da oricând viața lor pe-a lui. M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui. Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut KO, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât: Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc", a încheiat Godină postarea lui.

Citește și: Ce le-a declarat Dorian Popa polițiștilor când a fost oprit. Artistul se afla la volanul Lamborghini-ului și purta doar un halat de baie 

Citește și: Sindicatul Europol, reacţie devenită virală după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Sperăm ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectat de cursul euro”

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
MELANIA
Melania Medeleanu: Lucrurile se pot schimba dacă noi căpătăm încredere
Vara anului 2023, cea mai călduroasă din ultimii 2.000 de ani/ Shutterstock
Vara anului 2023, cea mai călduroasă din ultimii 2.000 de ani. Ce...
Fresh cherries in box at a farmers market
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este...
Playing,Games,Of,Chance,,Lotto-concept.,Completing,A,Lottery,Ticket.romania,,Bucuresti.
Loto 6/49. Un pensionar din București a câștigat premiul cel mare cu...
Pe aceeași temă
dorian popa si claudia iosif
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este...
godina 1327e8db-847a-4dfe-823d-5b929efbaade
Marian Godină, despre stand-up, bancuri cu sau fără polițiști și despre cum se simte un...
scandal godina cioroianu
Scandal la Biblioteca Națională: Marian Godină îl atacă dur pe Adrian Cioroianu după ce a...
dorian popa si claudia iosif
"Nu s-a terminat ca-n basme". Dorian Popa, despre despărțirea de femeia cu care s-a iubit 11...
Te-ar putea interesa și
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa nu scapă de probleme pe acest final de an. "Este foarte periculos să faceți...
Dorian Popa/ Foto: Instagram
Dorian Popa, noi declarații după ce a fost prins drogat la volan: „Nu voi mai fuma niciodată...
Dorian Popa
Dorian Popa și-a renovat casa. Cântărețul a arătat pe canalul său de Youtube ce modificări a...
Dorian Popa și Babs/ Foto: Instagram
Claudia Iosif s-a mutat la casa ei după despărțirea de Dorian Popa. Cum arată
Partenerii noștri
Digi24 La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de...
DigiSport Almeria - Barcelona, LIVE VIDEO, 22:30, Digi Sport 1. Xavi a surprins înainte de duelul cu ultima clasată
Almeria - Barcelona, LIVE VIDEO, 22:30, Digi Sport 1. Xavi a surprins...
PeRoz Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale...
Film Now Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de...
Digi World Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Stirile Kanal D Unde și la ce oră se vor publica subiectele pentru Evaluarea Națională 2024 la Limba Română citit pentru clasa a 2-a
Unde și la ce oră se vor publica subiectele pentru Evaluarea Națională...
ProFM Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!” Artista într-o formă de invidiat
Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca...
Digi Life Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De...
Ultimele știri din matinal
dumitru prunariu
14 mai 1981, ziua în care cosmonautul Dumitru Prunariu şi-a început zborul în spaţiu. Ce...
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
Ultimele știri
atac robert fico
Un scriitor de 71 de ani, suspectat că l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico. A fost...
David Copperfield
David Copperfield, acuzat de violenţă sexuală de 16 femei, unele dintre ele minore la momentul...
robert fico (3)
Cine este Robert Fico, premierul împușcat după o ședință de guvern. Care este starea lui după...
volodimir zelenski - president.gov.ua
Zelenski îşi amână călătoriile în străinătate, din cauza situaţiei tensionate de pe front...