Acum la Digi FM CHARLIE PUTH - Attention

Când va avea loc UNTOLD 2024. Organizatorii au anunțat data

UNTOLD2023_0804_204623-2269_JulienDuval (1)

UNTOLD, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din lume, se pregătește să scrie istorie și în 2024 cu o altă ediție memorabilă. Cea de-a noua ediție a magiei UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca.

Festivalul UNTOLD își va deschide porțile universului său magic în perioada 8-11 august pentru sute de mii de fani și pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali.

Pe lângă cei mai mari DJ din lume, organizatorii spun că anul 2024 va aduce în line-up-ul festivalului artiști live în premieră pentru România, pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD. Ediția cu numărul 9 va aduce o poveste nouă, personaje pline de culoare, experiențe inedite și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în universul UNTOLD.

Abonamentele vor fi disponibile din 17 octombrie 2023

Fanii UNTOLD care doresc să fie parte din cea de-a 9-a ediție a festivalului se pot înregistra pe https://untold.com/register, o nouă rundă de vânzări va avea loc pe data de 17 octombrie 2023.

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii UNTOLD vor transforma Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

În vara acestui an, cei mai mari artiști și DJ din lume au transformat Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. În 2023, la festivalul UNTOLD au fost invitați cei mai cunoscuți artiști din lume: Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Alesso, Ava Max, Bebe Rexha, Eric Prydz, Fedde Le Grand, Ferg, French Montana, Justin Jesso, KSHMR, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Thievery Corporation, Topic, Tujamo, WizTheMC, Years & Years sau Zhu.

 

Artiștii care au urcat pe scena principală a festivalului UNTOLD au mărturii impresionante despre experiența de festival, despre organizare, ospitalitate și despre energia extraordinară a fanilor. 

Show-ul live al trupei Imagine Dragons, momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului UNTOLD, a fost dintr-o altă dimensiune. A fost o călătorie într-o lume în care singurul lucru care a contat a fost conexiunea dintre oameni, muzica și emoția.

Suntem pentru prima dată în România, sunteți incredibili! Aici, la UNTOLD, am primit doar dragoste din partea voastră. Vă mulțumim pentru călătorie!” – Dan Reynolds (Imagine Dragons)

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, creatorul stilului FUTURE RAVE, David Guetta și-a uimit fanii, veniți din peste 100 de țări ale lumii cu un show incredibil. Francezul și-a declarat recunoștința pentu fanii UNTOLD

Îți mulțumesc enorm, UNTOLD! Am trăit aceste momente de ca și cum aș fi fost într-un vis, exact așa s-a simțit! Nu te opri din a experimenta UNTOLD, acest loc e de-a dreptul extraordinar!

DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, headliner la cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD, a generat o euforie uriașă pe Cluj-Arena și le-a mulțumit fanilor din România. 

Fanii din România sunt atât de frumoși, sunt plini de energie, chiar iubesc distracția! România are un loc special și neclintit în sufletul meu! Mi-am făcut cele mai bune amintiri din viața mea aici, la UNTOLD, vă mulțumesc!”

Unul dintre cei mai așteptați DJ din povestea UNTOLD, un artist care a fost pe Cluj-Arena de la prima ediție, în 2015, olandezul Armin van Buuren, a fost extrem de entuziasmat de revenirea pe Cluj-Arena, unde a oferit fanilor un show live de 5 ore. 

Vreau să vă mărturisesc că sunt atât de recunoscător că mă aflu aici, alături de voi, și că primesc o energie atât de frumoasă din partea fanilor UNTOLD, mi-a fost dor de acest festival.”

Fiecare ediție a festivalului a oferit o poveste aparte, iar UNTOLD și-a câștigat recunoaștere internațională pentru show-urile uimitoare, producțiile vizuale impresionante și pentru artiștii și DJ de top din industria muzicală internațională.

În 2023, UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, și a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

 

 

 

 

 

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
MELANIA
Melania Medeleanu: Lucrurile se pot schimba dacă noi căpătăm încredere
zuckerberg yacht
Yahturile miliardarilor din domeniul tehnologiei, de la Mark...
maria cârneci
Maria Cârneci, despre cum a început povestea de dragoste cu soțul...
Palatul construit pe malul Mării Negre, la Gelendjik/ Foto: Captură video Youtube
Imagini inedite din „palatul de un miliard de euro al lui Putin”...
Pe aceeași temă
Burna Boy In Concert, I Told Them Tour, Hollywood, Florida, USA - 12 Mar 2024
Burna Boy, superstarul global al Afrobeats, vine la Untold 2024!
profimedia-0679214501
Black Coffee, un titan al muzicii electronice, vine la Untold 2024!
Global Citizen's Power Our Planet: Live in Paris
Lenny Kravitz, legenda rock, vine la UNTOLD 2024 cu un show unic!
UNTOLD-FashionVillage-4x5 V2
UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village Untold
Te-ar putea interesa și
SĂO PAULO, SP - 04.11.2023: GP WEEK 2023 - The supergroup Swedish House Mafia, formed by DJs Axwell, Steve Angello and S
Swedish House Mafia va concerta pentru prima dată în România la Untold Festival 2024
primii artisti la untold 2024
Sam Smith și Swedish House Mafia vin la Untold 2024
ALOK @ UNTOLD 2023
Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în top 100 DJs, declarații emoționante: “Fanii sunt headlinerii...
Prima zi de Untold 2023
Festivalul UNTOLD, desemnat câștigător la Heavent Festival Awards, cel mai mare eveniment...
Partenerii noștri
Digi24 Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de...
DigiSport Mihai Pintilii. mesaj la mai puțin de 24 de ore după festivitatea FCSB-ului. ”Fără fițe, caracter adevărat”
Mihai Pintilii. mesaj la mai puțin de 24 de ore după festivitatea...
PeRoz Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani...
Film Now Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten...
Digi World Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a...
Stirile Kanal D Mii de credincioși au parcurs kilometri întregi pentru a sărbători Izvorul Tămăduirii într-un loc considerat de ei miraculos. Unde se află lăcașul de cult?
Mii de credincioși au parcurs kilometri întregi pentru a sărbători Izvorul...
ProFM Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor...
Digi Life Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De...
Ultimele știri din matinal
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
Ultimele știri
Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:,Smurd,Ambulance,Van.,Smurd,Is,An
Accident pe Podul Basarab din Capitală. La faţa locului au ajuns 5 ambulanţe SMURD și 7...
Operație/ Shutterstock
Primul pacient din lume căruia medicii i-au transplantat un rinichi de porc modificat genetic...
Mihai Leu/ Foto: Facebook
Mihai Leu, primul mesaj după ce a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni din București...
Brian Wilson/ Profimedia
Cântăreţul Brian Wilson, membru fondator al grupului Beach Boys, plasat sub tutelă judiciară