Acum la Digi FM LOST FREQUENCIES - Reality

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Fukuoka 2023 World Aquatics Championships, Japan - 24 Jul 2023

L'Equipe, după ce David Popovici a ratat titlul la 200 metri: Tânărul vânător de anul trecut a căzut pradă

Mare favorit şi campion en-titre, românul David Popovici a cedat în ultimii metri şi nu a mai urcat pe podiumul probei de 200 m, câştigată de Matthew Richards, scrie lequipe.fr.

David Popovici

David Popovici, în semifinale la 100 m, la CM de la Fukuoka 2023

David Popovici e în semifinale la 100 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie. El a avut al şaselea timp în serii.

vijelie bihor 3

Foto&Video Furtună puternică în Bihor. Acoperişuri smulse, copaci prăbuşiţi, mii de oameni fără curent electric

Peste 400 de apeluri s-au înregistrat la numărul de urgenţă 112, în urma unei vijelii din județul Bihor. Peste 34.000 de consumatori au rămas fără curent electric, iar oamenii au cerut sprijin pentru eliberarea căilor de acces şi degajarea de copaci.

Caniculă/ Shutterstock

Cod roşu de caniculă în Bucureşti şi în opt judeţe. Temperaturile vor depăşi 42 de grade

ANM anunță cod roşu de caniculă în municipiul Bucureşti şi în opt judeţe, disconfortul termic fiind ridicat. Temperaturile vor depăşi 42 de grade.

laurentiu reghecampf

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Laurenţiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova în funcţia de antrenor. Anunțul a venit de la clubul craiovean după miezul nopţii zilei de marţi spre miercuri.

INCENDIU_SPITAL_ROBANECU_071_INQUAM_Photos_Sabin_Cirstoveanu

Incendiu violent în curtea spitalului pentru copii Robănescu. Marcel Ciolacu îi vizitează astăzi la spitalul Marie Curie pe copiii evacuați aseară

Un incendiu violent a izbucnit aseară în curtea Centrului de recuperare pentru copii dr. Nicolae Robănescu din Capitală în urma unei explozii la un transformator nou. Focul s-a extins și la autoturismele din apropiere.

TikTok

TikTok anunţă posibilitatea creării postărilor care conţin text

Platforma video TikTok anunţă posibilitatea creării postărilor care conţin text. Utilizatorii TikTok vor putea posta şi text, pe lângă filmări video şi imagini, anunţă compania. Din ce în ce mai multe platforme pun accent pe acest format, pentru a încerca să profite de slăbiciunile Twitter.

ALOK UNTOLD 2022 (2)

Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii, anunță că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului sunt epuizate.