Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

16677 articole scrise de Digi FM

FRANCE PARIS CAPITAL FILE

Un geolog italian crede că a identificat locația din spatele celebrului tablou „Mona Lisa”

Peisajul enigmatic din spatele Mona Lisei, capodopera lui Leonardo da Vinci, a stârnit dezbateri aprinse de secole. Unii experți consideră că priveliștea este o creație imaginară a artistului, în timp ce alții caută locația sa reală în Italia. Acum, o teorie fascinantă propusă de un geolog și istoric de artă renascentistă ar putea pune capăt misterului.

piersic

Starea generală a actorului Florin Piersic se îmbunătățește ușor. Ultimele informații transmise de Spitalul Foişor

Starea generală a actorului Florin Piersic, supus joi unei intervenţii pentru scoaterea unei proteze de genunchi care i-a provocat o infecţie severă, se ameliorează uşor, transmit reprezentanţii Spitalului Foişor, unde acesta este internat.

parintele necula

Video România duce lipsă de meseriaşi, spune Părintele Necula: „Dacă ţara duce de ceva lipsă acum este de meseriași”

Preotul Constantin Necula a atras atenția asupra lipsei meseriașilor din România, subliniind necesitatea revitalizării formării profesionale în acest domeniu.

1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024

“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni

În perioada 13 – 19 mai 2024, în semn de apreciere pentru încrederea și fidelitatea acordate, DIGI derulează „DIGI Days”, campania dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice, prin care propune o reducere de 50%, în primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;

Russian President Putin Meets with Defense Minister Sergei Shoigu

Putin l-a înlocuit pe ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, cu un economist civil

Într-o mișcare neașteptată, președintele rus Vladimir Putin a decis să numească un economist civil în poziția de ministru al apărării.

Russian army shells Kharkiv again, Harkiv, Ukraive - 11 Jan 2024

Ofensiva Rusiei în Harkov: Ucraina recunoaște "succese tactice" rusești, Moscova anunță cucerirea a patru localități

Forțele rusești au obținut "succese tactice" în regiunea ucraineană Harkov, unde au cucerit patru localități de la declanșarea ofensivei vineri, a recunoscut luni armata ucraineană. Moscova a confirmat avansarea sa, precizând că operațiunea a dus la evacuarea a mii de civili.

Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:,Smurd,Ambulance,Van.,Smurd,Is,An

Accident pe Podul Basarab din Capitală. La faţa locului au ajuns 5 ambulanţe SMURD și 7 victime au fost transportate la spital

Un accident grav a avut loc, duminică seara, pe Podul Basarab din Capitală. La faţa locului se află multe echipaje de poliţie, pompieri, ambulanţe. Din primele informaţii, 7 persoane rănite au fost duse la Spitalul Floreasca, starea lor nefiind gravă. 

Operație/ Shutterstock

Primul pacient din lume căruia medicii i-au transplantat un rinichi de porc modificat genetic a murit

Primul pacient din lume căruia medicii i-au transplantat un rinichi de porc modificat genetic a murit la aproape două lună după acea intervenţie chirurgicală.