Acum la Digi FM ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME

16655 articole scrise de Digi FM

Mihai Leu/ Foto: Facebook

Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie. El a fost transferat de la Hunedoara la Bucureşti

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Poliția Spania/ Shutterstock

Restricţii privind consumul de alcool pe domeniul public în Mallorca şi Ibiza. Amenda poate ajunge și la 1.500 de euro

Mallorca şi Ibiza, două insule spaniole recunoscute pentru vacanţele pe plaje şi petrecerile zgomotoase, impun restricţii în ceea ce priveşte consumul de alcool pe domeniul public în încercarea de a pondera comportamentele antisociale ale turiştilor.

Joost Klein/ Profimedia

Decizie fără precedent: Concurentul olandez Joost Klein, unul dintre favoriţi, a fost dat afară din finala Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, după o plângere a unui membru al echipei de producţie, au anunţat organizatorii, adăugând noi dureri de cap pentru gazda Suedia, care se confruntă cu proteste anti-Israel.

Prinţul William/ Profimedia

Prinţul William, noi detalii despre starea de sănătate a soției lui, Kate Middleton: „Se simte bine”

Prinţul William al Marii Britanii a declarat vineri că soţia lui, Kate, ''se simte bine'', într-un rar comentariu public despre starea de sănătate a prinţesei de Wales, care urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer. 

Florin Piersic/ Foto: Facebook

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Este cooperant şi s-a ridicat în picioare la marginea patului”

Starea generală a actorului Florin Piersic, supus joi unei intervenţii pentru scoaterea unei proteze de genunchi care i-a provocat o infecţie severă, s-a ameliorat, transmit reprezentanţii Spitalului Foişor, unde acesta este internat. Ei precizează că actorul este cooperant şi s-a ridicat în picioare la marginea patului.

Bucharest, Romania - July 04, 2022: Alexandru Rafila, Romanian Health Minister, holds a press conference.

Epidemia de rujeolă evoluează în continuare în România. Rafila: ”Încurajăm părinții care nu şi-au vaccinat încă copiii să o facă„

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat sâmbătă că epidemia de rujeolă evoluează în continuare în România. El a remarcat că epidemia evoluează în întreaga Uniune Europeană, dar în România, „probabil mai mult decât în alte ţări”, făcând apel la vaccinarea copiilor şi a adulţilor nevaccinaţi sau care nu au trecut prin boală.

Kylian Mbappe/ Profimedia

Kylian Mbappe şi-a anunţat plecarea de la PSG: „Am nevoie de o nouă provocare”

Atacantul francez Kylian Mbappe a postat vineri seara pe reţelele de socializare un mesaj prin care îşi anunţă plecarea de la gruparea Paris St Germain.

Joost Klein/ Profimedia

Reprezentantul Olandei la Eurovision nu a participat la repetiţii în urma unui „incident”, susțin organizatorii

Cântăreţul olandez Joost Klein a lipsit de la repetiţia de vineri a concursului muzical Eurovision ca urmare a unui ''incident'', a precizat într-un comunicat Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU), organizatoarea evenimentului, informează Reuters.